Reparationssæt til perimeterledninger til Worx Landroid

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Worx Landroid og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, samlemuffe til afgrænsnigskabel og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Reparation af Worx Landroid afgrænsningskabel

Hvis perimeterledningen knækker, kan Worx Landroid ikke længere klippe. Robotplæneklipperens basestation sender et signal gennem kablet. Når dette signal forsvinder på grund af et brud eller en skade, ved robotplæneklipperen ikke længere, hvor den skal slå græs. For at løse dette problem skal ledningen repareres. Du kan lede efter ledningsbruddet manuelt ved at tjekke hele kablet. Men den hurtigste måde er at bruge en kabeltester til perimeterledninger.

Gendannelse af tråden

Nu, hvor du har fundet ud af, hvor kablet knækkede, kan du reparere bruddet. Det gamle kabel fjernes ved at klippe det ud med en tang. Tag nok ledning med, så du er sikker på, at hele bruddet bliver fjernet. Klip det nye kabel til i samme længde, som du lige har fjernet. Dette nye kabel erstatter det gamle. Brug ledningsstikkene til at forbinde ledningerne med hinanden. Husk at trykke godt på den blå del af stikket for at sikre forbindelsen og gøre den vandtæt. Fastgør til sidst din ledning med ledningspindene, når det ser ud til, at kablet er blevet repareret og sender signalet hele vejen rundt igen.