Reparationssæt til perimeterkabler til Robomow

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Robomow og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Perimeterkablet er beskadiget

Er din Robomow stoppet med at klippe på grund af en beskadiget afgrænsningskabel? I så fald skal den repareres, før robotplæneklipperen kan fortsætte med at klippe. Du starter reparationen med at registrere kabelbruddet eller skaden. Det kan du gøre manuelt eller med en kabeltester. Når bruddet er fundet, kan du fortsætte reparationen.

Udførelse af reparationer på perimetertråden

Nu hvor årsagen til problemet er kendt, kan du begynde at udføre reparationen. Først skal du fjerne det ødelagte stykke kabel ved at klippe det over. Sørg for at tage en bred margin, så du helt sikkert fjerner hele bruddet. Nu, hvor det gamle stykke er klippet ud, kan du indsætte et nyt stykke ledning her. Dette nye stykke ledning kan forbindes til den gamle ledning ved hjælp af de medfølgende samlemuffe til afgrænsnigskabel. Du kan trykke på den blå del af stikkene for at skabe forbindelse mellem de to ledninger. Når hele ledningen er repareret og fungerer igen, fastgøres ledningen med pløkker til afgrænsningskabel, og reparationen er færdig.