Reparationssæt til perimeterkabler til Husqvarna

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Husqvarna og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Afgrænsningskablet til Husqvarna er knækket

Er din robotplæneklipper holdt op med at slå græs på grund af en knækket afgrænsningskabel? Du kan nemt selv reparere denne ledning. Der er flere måder at finde ud af, hvor kantledningen er knækket. Den hurtigste måde er at bruge en kabeltester. Med den kan du hurtigt finde ud af, hvor ledningen er knækket. Du kan også tjekke det manuelt. Men det tager meget lang tid. Med denne metode kontrolleres perimeterkablet helt manuelt for skader og brud.

Gendannelse af perimetertråden

Når bruddet er lokaliseret, er det vigtigt at reparere det så hurtigt som muligt. For at starte reparationen skal du først klippe det gamle kabel ud. Gør det godt rundt om bruddet for at sikre, at hele bruddet bliver fjernet. Når du har fjernet den gamle del af perimeterkablet, kan du lægge det nye kabel på plads. De løse ender af ledningen forbindes med hinanden med en ledningskonnektor. Denne blok indeholder metalplader og en speciel gel. Ved at indsætte kabelenderne og trykke den blå del af blokken til, skabes der en forbindelse mellem de to ledninger. Denne forbindelse er vandtæt. Er alle kabelbrud repareret? Så fastgør ledningen med pløkker til afgrænsningskabel, og din automower kan klippe igen.