Reparationssæt til afgrænsningskabel til Honda Miimo

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Honda Miimo og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Perimeterkablet er knækket, hvad nu?

Der er to måder at finde ud af, hvor perimeterkablet er knækket. Den hurtigste måde er at bruge en kabeltester. Denne lille enhed giver dig mulighed for at sende et signal gennem ledningen via senderen. Ved at følge det med sporingsapparatet kan du hurtigt og nemt finde ud af, hvor signalet stopper. Du kan også vælge at finde bruddet manuelt og derefter løbe hele perimeterkablet igennem for brud og skader.

Reparation af ledningen

Når du har lokaliseret kabelbruddet, kan du begynde reparationen. Først og fremmest skal du fjerne det gamle kabel. Klip kablet over, og tag en afstandsmargin omkring bruddet her for at sikre, at hele bruddet er fjernet. Du kan kassere det gamle kabel. Udskift dette stykke gamle kabel med et nyt stykke ledning. Du kan forbinde den gamle og den nye ledning med ledningskonnektorerne fra reparationssættet. Du kan indsætte disse blokke i to ender af kabler. Så snart du trykker på den blå del af blokken, er forbindelsen forseglet, og signalet kan sendes videre igen, og forbindelsen er vandtæt. Løber signalet gennem hele ledningen igen? Så kan du fiksere ledningen med ledningsstifterne.