Reparationssæt til afgrænsningskabel til Bosch Indego

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Bosch Indego og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Afgrænsningskablet til Bosch Indego er knækket.

Er perimeterkablet til din Bosch Indego knækket, og nu klipper robotplæneklipperen ikke længere? Hvis det er tilfældet, skal du først finde ud af, hvor bruddet er sket. Du kan prøve at finde bruddet manuelt ved at tjekke hele kablet. Er der skader på kablet, eller er kablet knækket? Så er det sandsynligvis her, problemet ligger. Vil du spore bruddet hurtigt og nemt? Så brug en kabeltester.

Brug af reparationssættet

For at reparere perimeterkablet til din Bosch Indego skal du først klippe den del af det gamle kabel væk, hvor bruddet er. Du kan kassere dette stykke ledning. Du indsætter et nyt stykke ledning på dette sted og forbinder dem sammen ved hjælp af ledningsstikkene fra sættet. Ved at trykke på den blå del af stikket skabes der forbindelse mellem ledningerne, og forbindelsen bliver vandtæt.