Reparationssæt til perimeterkabler til Gardena

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler til Gardena og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud.
Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. For eksempel er der små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.
Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Hvor er perimeterkablet brudt?

Der er to metoder til at finde ud af, hvor perimetertråden er knækket. Du kan tjekke ledningen manuelt. For at gøre dette skal du starte ved begyndelsen af perimeterkablet nær basestationen. Tjek derefter hele ledningen omhyggeligt for eventuelle skader eller brud, og om ledningen er knækket nogen steder. For hurtigt at finde den ødelagte del i kablet kan du også bruge en kabeltester. På den måde kan du hurtigt og nemt spore, hvor skaden er sket.

Udførelse af reparationen

Nu hvor du har fundet ud af, hvor bruddet er, kan du gå i gang med reparationen. Til at begynde med skal du fjerne den gamle og ødelagte del af kablet. Det gør du ved at klippe kablet godt over omkring bruddet. Placer derefter et nyt stykke kabel i stedet for det gamle, ødelagte kabel. Forbind den gamle og den nye ledning med et samlemuffe til afgrænsnigskabel ved at tage en ende af hver og sætte den ind i ledningsstikket. Tryk nu på den blå del af blokken for at forsegle blokken. Dette vil skabe forbindelsen mellem de to ledninger. Nu hvor reparationen er færdig, skal du kontrollere signalet. Løber det gennem hele kablet igen? Fastgør derefter ledningen med ledningsstifterne, og din Gardena robotplæneklipper kan fortsætte med at klippe.