Reparationssæt til reparation af perimeterkabler

På denne side finder du alle reparationssæt til perimeterkabler og en kabeltester til perimeterkabler til hurtig lokalisering af kabelbrud. Reparationssættene til perimeterkabler fås i forskellige størrelser. Der er små, mellemstore og store reparationssæt. Alle reparationssæt indeholder en kombination af pløkker til afgrænsningskabel, ledningskonnektorer og afgrænsningskabel.

Indholdet af reparationssættene:

  • Lille: 4 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 5 meter kabel og 10 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Mellem: 6 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 10 meter kabel og 20 pløkker til afgrænsningskabel.
  • Stor: 8 samlemuffe til afgrænsnigskabel, 20 meter kabel og 40 pløkker til afgrænsningskabel.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 138 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 138 resultater vises

Brug af reparationssættet

For at bruge reparationssættet skal du først finde ud af, hvor kabelbruddet er. Det kan nemt gøres med en kabeltester, men du kan også gøre det manuelt ved selv at tjekke hele kablet for brud, skader eller kortslutninger. Når bruddet er fundet, kan reparationen begynde. Du starter med at fjerne det ødelagte kabel og erstatte det med et nyt stykke kabel. Fastgør dette kabel med de medfølgende samlemuffe til afgrænsnigskabel ved at indsætte enderne i blokken og klikke den blå del af blokken lukket. Fastgør derefter ledningen med ledningsstifterne for at fastgøre den i jorden.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.