Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel til Gardena - 6 stk.

7.45 Inkl. moms

Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel til Gardena - 6 stk.

7.45 Inkl. moms

På lager - afsendes samme hverdag!

Pløkker til afgrænsningskabel for Gardena - 6 stk. er specielle blokke, der er designet til at forbinde to separate stykker afgrænsningskabel. Disse blokke skaber også en vandafvisende forbindelse, der gør det muligt at bruge dem udendørs i haven.

Gratis fragt på alle ordrer i NL

  • Bestilt før 16:00 = afsendes i dag.
  • Fremragende kundeservice, hvis du har brug for hjælp bagefter.

Webshop-godkendelsesmærke

Beskrivelse

Samlemuffe Til Afgrænsnigskabel til Gardena - 6 stk.

Pløkker til afgrænsningskabel for Gardena - 6 stk. er specielle blokke, der er designet til at forbinde to separate stykker afgrænsningskabel. Disse blokke skaber også en vandafvisende forbindelse, hvilket gør dem velegnede til udendørs brug i haven. Blokkene har åbninger på forsiden, som du kan stikke ledningen ind i. Ledningerne behøver ikke at blive afisoleret. Den blå del er den del, som du forsegler blokken vandtæt med. Du skal bruge to samlemuffe til afgrænsnigskabel pr. reparation til at forbinde begge ender af den nye ledning med den gamle ledning. Ledningskonnektorerne fås også i sæt med 8, 16 eller 32 stykker.

Brug af ledningsstikkene

Ledningskonnektorerne skaber en vandtæt forbindelse mellem to separate ledninger. Disse samlemuffe til afgrænsnigskabel bruges, når du skal reparere, udskifte eller forlænge perimeterledninger. Det giver dig mulighed for at forbinde de gamle og nye ledninger sammen på en sikker måde. Du kan nemt gøre det selv. Kablet behøver ikke at blive afisoleret.

Sæt den ene ende af den gamle afgrænsningskabel ind i blokken, og sæt derefter også enden af den nye ledning ind i blokken. Tryk derefter den blå del af ledningsstikket lukket. Denne blå del indeholder knive, der skærer ledningen over med en metalplade og dermed forbinder ledningerne. Der er også en speciel gel omkring ledningerne og knivene. Når den blå del klikker i, er blokken forseglet, og forbindelsen er vandtæt.

Vi forstår godt, at du gerne vil have dit produkt så hurtigt som muligt. Derfor sørger vi for, at din ordre, der er bestilt inden kl. 16.00 i dag, bliver leveret til dig i morgen. Hvis du har spørgsmål om produkterne, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Så vil vi se, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Yderligere oplysninger

Antal stik

6 samlemuffe til afgrænsnigskabel

Velegnet til

Gardena