Afgrænsningskabel til Husqvarna - 150 meter

Afgrænsningskabel til Husqvarna - 150 meter

På lager - afsendes samme hverdag!

150 meter afgrænsningskabel til robotplæneklippere fra Husqvarna.
Har du planer om at udvide haven? Flytter du og tager Automower med dig og har derfor brug for at skabe nye områder? Eller er din ledning blevet beskadiget? Med Husqvarna perimeterkablet kan du udskifte et ødelagt stykke kabel, nemt udvide klippeområdet eller oprette et nyt klippeområde, når det medfølgende kabel ikke er langt nok.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Slet

Gratis fragt på alle ordrer i NL

  • Bestilt før 16:00 = afsendes i dag.
  • Fremragende kundeservice, hvis du har brug for hjælp bagefter.

Webshop-godkendelsesmærke

Beskrivelse

Afgrænsningskabel til Husqvarna 150 meter

Husqvarna Automowers bruger også afgrænsningskabel til at angive det klippeområde, hvor robotplæneklipperen har lov til at klippe. Med perimeterkablet til Husqvarna 150 meter kan du nemt forlænge det eksisterende kabel eller justere de eksisterende klippeområder.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Justering af skæreområdet med ekstra afgrænsningskabel

Har du planer om at omlægge din have, og skal klippearealerne derfor omlægges eller justeres? Eller ønsker du at foretage nogle mindre justeringer af klippeområdet? Så kan du nemt foretage disse justeringer med ny ledning og samlemuffe til afgrænsnigskabel. Du klipper den gamle ledning over til det nye stykke og forbinder den gamle og den nye ledning med samlemuffe til afgrænsnigskabel. Er 150 meter kabel stadig for lidt eller for meget? Vi sælger også ruller på 100 meter, 250 meter og 500 meter.

Udskiftning af en beskadiget ledning

Det er også muligt, at din nuværende afgrænsningskabel er blevet beskadiget og skal udskiftes. I så fald behøver du kun at udskifte en del af ledningen med en ny, som du forbinder med kabelstik. For at fastgøre ledningen til græsplænen bruger du jordspyd. Det er en slags pløkker, der sikrer, at ledningen bliver på plads og ikke kan flytte sig. Du kan nemt bestille disse kabelstik og pløkker som en ekstra mulighed sammen med perimeterwiren.

Yderligere oplysninger

Tykkelse

2,7 mm

Velegnet til

Husqvarna

Længde

150 meter