Ekstra stærk afgrænsningskabel til Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

Ekstra stærk afgrænsningskabel til Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

På lager - afsendes samme hverdag!

Afgrænsningskabel ekstra stærk til Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter er afgrænsningskabel med en tykkelse på 3,4 mm. Det gør ledningen ekstra stærk og mindre tilbøjelig til at knække. Fordi ledningen er tykkere, forbliver signalet også stærkere over længere afstande, så der er mindre signaltab.

Minimér gnaveskader med vores fiskeoliefri afgrænsningskabel, og forebyg også slitage takket være den UV- og fugtbestandige belægning.

Slet

Gratis fragt på alle ordrer i NL

  • Bestilt før 16:00 = afsendes i dag.
  • Fremragende kundeservice, hvis du har brug for hjælp bagefter.

Webshop-godkendelsesmærke

Beskrivelse

Ekstra stærk afgrænsningskabel til Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter

Normal afgrænsningskabel har en tykkelse på 2,7 mm. Perimetertråden ekstra stærk til Husqvarna - 3,4 mm - 150 meter har en tykkelse på 3,4 mm. Denne tråd er derfor tykkere, men også mere solid. Fordi denne ledning er ekstra stærk, er den mindre udsat for skader, og der er mindre tab af signal. Især over længere afstande eller større græsplæner er dette ofte et problem med standard afgrænsningskabel. Denne ekstra stærke afgrænsningskabel kan bruges til de samme robotplæneklippere, som også bruger 2,7 mm kabel.

Fiskeoliefri afgrænsningskabel med UV- og fugtbestandig belægning

Når kabler indeholder fiskeolie, tiltrækker de skadedyr. Vi anbefaler derfor at bruge et fiskeoliefrit kabel. Det er også vigtigt, at perimetertråden har en UV- og fugtbestandig belægning. Hvis et kabel ikke har en UV- og fugtbestandig belægning, vil det tørre ud med tiden. Derved tørrer isoleringen ud, og perimeterkablet bliver til sidst permanent beskadiget. Det får din afgrænsningskabel til at holde op med at fungere over tid, hvilket resulterer i tab af signal. Vores perimeterkabler er derfor fri for fiskeolie og har en UV- og fugtbestandig belægning.

Reparation af perimeterhegnet

Er din afgrænsningskabel knækket? Så kan du reparere den ved hjælp af samlemuffe til afgrænsnigskabel. Det kan du gøre med både tyk og tynd afgrænsningskabel. Over små afstande, som f.eks. et kort ledningsbrud, betyder det ikke noget. Hvis du skal justere længere stykker i kanttråden, og du bruger den ekstra stærke afgrænsningskabel, anbefaler vi, at du også reparerer den med ekstra stærk afgrænsningskabel.

Fås i forskellige længder

3,4 mm afgrænsningskabel extra strong fås stadig i 3 andre længder, nemlig:

Sikring af perimetertråden

Ligesom med den almindelige afgrænsningskabel kan du også fastgøre denne afgrænsningskabel med de medfølgende trådpløkker og trådstik til dette formål. Wirepløkkerne er de pløkker, du bruger til at fastgøre wiren i jorden. Wireforbinderne bruges til at reparere wiren eller til at forbinde nye dele i skæreområdet. Du kan nemt bestille disse ledningspinde og samlemuffe til afgrænsnigskabel sammen med selve perimetertråden.

Yderligere oplysninger

Tykkelse

3,4 mm

Længde

150 meter

Velegnet til

Husqvarna