Afgrænsningskabel dobbelt isoleret 5,5 mm til robotplæneklippere

Du kender problemet, robotplæneklipperen vil ikke klippe mere og kører ingen steder... Hvad viser det sig? Perimeterkablet er knækket. Perimeterkabler kan blive beskadiget eller ødelagt på flere måder. Det kan være på grund af skadedyr, slitage eller et kabel, der er lagt for stramt. Men oftest opstår bruddene som følge af arbejde i haven. For eksempel ved at en skovl eller en rive rammer kablet.

Den medfølgende afgrænsningskabel er en standard 2,7 mm afgrænsningskabel og har kun én kappe omkring. Det gør tråden meget modtagelig over for brud, skader eller skadedyrsangreb. Den nye 5,5 mm tykke dobbeltisolerede afgrænsningskabel kan så være svaret! Det skyldes, at denne nye type afgrænsningskabel har en dobbelt kappe! Takket være dette ekstra beskyttelseslag er ledningen mange gange stærkere, hvilket giver bedre beskyttelse mod skadedyr, ridser og kabelbrud.

Nogle fordele ved denne dobbeltisolerede afgrænsningskabel:

Egenskaberne ved den dobbeltisolerede afgrænsningskabel 5,5 mm.

5,5 mm dobbeltisoleret afgrænsningskabel passer til alle robotplæneklippere, der bruger afgrænsningskabel. Bemærk, at du skal afisolere ledningen, før den sættes fast på basestationen. Den ydre kappe skal afisoleres for at muliggøre fastgørelse, og den første kappe skal blive på plads.

Perimetertråden er fiskeoliefri og har derfor en ekstra kappe. Det gør tråden endnu bedre beskyttet mod UV-stråling, fugt og skadedyr.

Wiren fås i forskellige længder. 100 meter, 150 meter, 250 meter og 500 meter. Og takket være den orange farve skiller wiren sig godt ud, hvis den nogensinde skal graves op. De originale kabler er grønne og bliver derfor væk i græsset eller jorden. Men dette orange kabel er let at finde, hvis det nogensinde skal graves op for at ændre klippeområdet.

Anvendelsen af perimetertråden dobbelt isoleret 5,5 mm.

Tråden bruges meget af folk med store haver, som ønsker at lægge en tråd af ekstra høj kvalitet, eller til haver, der kræver en tråd af højere kvalitet. Derudover er tråden perfekt til brug som ekstra beskyttelse mod frost, fugt, gnav og krads. På den måde holder ledningen længere og er også mindre udsat for signalforstyrrelser.

Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.